dimecres, 6 de març del 2013

Avui fa 8 dies que vaig tenir un accident de moto anant a treballar a les 05.25 hores de la matinada la con seqüència ha esta el peroné trencat cama enguixada i mes i mig de baixa com a mínim .
Així que tota la panificació per el primer trimestre de l'any a fer punyetes.
Que hi farem intentar passar-ho el millor que es pugui. El pitjor de tot a part de dutxar-se a la pota coixa i de mala manera es estar-se tot el dia a casa. A partir de demà intentaré anar a fer braços per carrer ara que he trobat els guants d'anar amb bici.
També hi ha la possibilitat de fer aquestes rutes alternatives de vora a casa que desconeixem i qui sap les portes que pot obrir uns dies lisiat. De fet intentaré fer aquest blog una mica més presentable, més treballat, ara l'excusa no es el temps.

3 comentaris:

  1. Desconeixia la teva faceta blocaire! Paciència amb la recuperació, d'aquí a no res només serà una anècdota per explicar...

    ResponElimina
  2. La meva faceta de blocaire va començar fa mesos però vaig perdre lamanera d'entrar així que entre el primer comentari i lúltim ja un cert temps ara com temps es el que tinc intentare anar fent una pàgina amb cara i ulls, veig que pel teu comentari alguna cosa he fet bé. Disfruteu de les caminades.

    ResponElimina
  3. Ostres!! Ets TU?? Benvingut a la comunitat blogger!! ....... No t'enrotllis gaire, Vale!!
    Felicitats pel bloc, quina sorpresa!!.
    A veure si l'emplenem ben aviat, Prepara't!!

    ResponElimina